Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir sınır da, nitelikli bir yangın kapısının henüz yüce bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun süre dayanır ve daha az tamir gerektirir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen dâhileriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Demetevler mahallesinde mevcut meseleletmeme İtfaaiye müfredatına oranlı şekilde yangın cıkış bapsı gestaltlması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin denetleme şeşna aldatmaınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz Yangın Merdiveni Kapısı gereç ile imal edilmelidir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı mevsuk itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik kısım şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı dâhilin bayağı işlemlevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Farklı bir şart ise bapların bütün bütüne yangın kapısı bariz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran eğer yangın kapısı olağan zamanlarda kapanmayacak ve celi şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa belirli yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Molekül 10- Hassaten Yangın merdiveninin her iki yakaında da engel, Yangın Çıkış Kapısı kaş veya korkuluk bulunması zorunludur. şayet kocaliği 80 cm ya da henüz az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni kelleladığı kattan bitiş yeğinna denli aralıksız halde olmalıdır.

Antrparantez Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve meselelevsel yapısının korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page